> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джокович: Доста трудни две седмици


0
0
335

Вече деветкратният шампион от “Аустрелиън оупън” Новак Джокович призна, че този турнир е бил сред най-трудните му. Сърбинът играеше с контузия, но изведнъж оздравя за ключовите мачове. На финала той разби руснака Даниил Медведев, като затвори мача за по-малко от 2 часа.

“Искам да върна добрите думи към Даниил. Класическо поведение. Ти показа защо сме прекарали доста време заедно. Хубаво е да чуя, че мислиш добри неща за мен. Извън корта той е страхотен човек, а на корта той е един от най-добрите. Въпрос на време е да спечели турнир от Шлем. Ако можеш, изчакай още няколко години“, обърна се Ноле с усмивка към руснака.
“Благодаря на моя екип. На всички, които са у дома. За мен това беше като влакче на ужасите. Благодаря ви за подкрепата и енергията. Има толкова много смесени чувства за това, което се случи в последните седмици. Когато теглим чертата, това беше успешен турнир. Не беше лесно”, добави Ноле.

“Никога не е лесно да говориш, когато си загубил финал. Поздравления за Новак. Девет титли от Мелбърн… уау… нямам думи. Сигурно няма и да е последната. Когато бях някъде около №600 в световната ранглиста той беше Господ за мен. Аз бях много срамежлив. Аз бях №600, а ти – №1. Благодаря ти”, заяви Медведев.

“Разбира се, благодаря на моята съпруга, не беше най-добрия ми ден. Благодаря ви, че бяхте тук с мен. Благодаря на организаторите, че турнирът го имаше. Благодаря и на феновете. Исках да направя този мач по-дълъг, но не успях”, добави руснакът. Със спечелените точки в понеделник той ще заеме третото място в световната ранглиста.

Снимка: facebook.com/AustralianOpen

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments