> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо приема условията на карантина в Мелбърн


Гришо приема условията на карантина в Мелбърн

0
0
394

Григор Димитров приема условията на карантина в Мелбърн и не пожела да критикува организаторите за строгите мерки. Както е известно, всички тенисисти са подложени на 14-дневна изолация, като имат право да излизат от стаите си за по 5 часа на ден, за да тренират. Изключения няма, а срещу мерките скочи световният №1 Новак Джокович, но Рафа Надал го контрира, че сърбинът само си прави реклама.

Димитров обаче показа позитивно лице и отлично настроение при включването си в телевизионно предаване в Австралия. Той се включи чрез видеовръзка за интервю от своята стая в “Grand Hyatt Melbourne” за предаването “Sunrise” на канала Channel 7.
Мисля си, че бях подготвен за това, което ме очакваше тук. Трудни времена са за всички, не само за нас. А аз имам късмета все пак да мога да тренирам навън по 5 часа всеки ден. Винаги съм обичал да идвам в Австралия, като сега знаех, че нещата могат да са различни. Трябваше да съм подготвен за всичко психически и мисля, че бях. Знаех, че има шанс да прекарам по-голям период в стаята и подготовката ще бъде много по-различна от обикновено. Аз съм благодарен на това, което получавам. Винаги може да е по-добре, но с оглед на обстоятелствата… Мисля, че досега се справям добре.
Имаме още повече от седмица за подготовка преди “Аустрелиън оупън”, а има и подгряващ турнир. Не трябва да си поставяш прекалено големи очаквания. Просто се концентрираш върху нещата, които са важни в подготовката.

Дали австралийските играчи имат предимство? За тях е най-тежко по отношение на пътуванията в Тура, те са далеч от вкъщи през цялата година. Поне сега имат малко предимство да са вкъщи и да тренират. Не им завиждам, а напротив – аз се радвам за тях.

Такива са обстоятелствата за всички ни. Моят треньор например бе в един от онези полети с позитивен тест в тях и не съм го виждал две седмици. Има тенисисти, които са затворени в стаята и не излизат.
Няма какво да направиш, просто гледаш себе си и правиш каквото трябва. Предполагам, че някои тенисисти ще имат нужда от допълнително време на корта за подготовка, защото ситуацията е различна.
Минахме през най-трудния период и когато излезем от карантината, всички ще започнат да тренират малко повече и ще се подготвят и мисля, че ще са добре подготвени”, допълни Гришо.
Григор ще се включи в един от двата подгряващи турнира ATP 250 от 1 февруари, с които играчите ще влизат в ритъм за Откритото първенство на Австралия.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments