> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо тренира с новото гадже


0
0
316

Григор Димитров продължава подготовката си за Откритото първенство на Австралия. Най-добрият ни тенисист има право да води занимания с добрия си приятел Давид Гофен, като и двамата са под в период на карантина в Мелбърн. Българинът и белгиецът все пак не могат да се оплакват толкова много от двуседмичната изолация, тъй като я прекарват с любимите си жени, които в неделя също получиха пет часа на разположение да излязат от хотелската стая. Двамата тенисисти решиха да ги вземат със себе си по време на последната си тренировка.

Така новата половинка на Димитров Лолита Османова и дългогодишната приятелка на Гофен Стефани Тучито имаха възможност да се насладят на топлото време в Мелбърн вместо да стоят в стаите си. Както е известно, облекчената карантина с пет часа за тренировки всеки ден важи единствено за тенисистите, които всеки ден могат да взимат със себе си само по един човек. В повечето дни до момента Димитров избираше това да бъде физиотерапевтът си Алгис Христов. Това са и единствените две опции пред световния №19, тъй като треньорът му Данте Ботини е в строга карантина и ще остане в стаята си до края на седмицата. Тогава започват двата АТП 250 турнира в Мелбърн, като Григор е поставен под №2 в единия, а Гофен е водач в схемата в другия.

Иначе Григор и рускинята Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 г. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments