> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Йомов все пак е бил сред арестуваните


0
0
213

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан за разпит от полицията след снощната стрелба в София, при която двама мъже бяха простреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София, съобщава БНТ. Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете, става въпрос за бащата и брата на футболиста на ЦСКА. Претърсени са няколко адреса.

Пред полицията Йомов е споделил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията баща му е стрелял.

Полицията е иззела видеозаписите от камерите в района. Сигналът е подаден след 22 часа за лице с оръжие на бензиностанция. След 5 минути е подаден втори сигнал вече за простреляно лице.
Простреляните лица са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е прострелян в двете бедра. Опериран е, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА.
Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен. Разпитани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията
На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един патрон.
Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx