> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вили Вуцов е песимист относно Левски


45 0

Бившият треньор на Левски Вили Вуцов анализира подготовката на “сините” и сподели очакванията си за представянето на тима през пролетния полусезон. По думите му става ясно, че той е песимист относно представянето на тима през пролетта. Той вероятно визира, че на “Герена” гледат да продадат най-добрите си играчи, като в същото време не взимат класни попълнения на напусналите.

От контролите няма ясна представа как ще изглежда Левски през пролетта. Ако някой е добил такава, то е близък роднина с Баба Ванга. Левски игра със слаби отбори, дайте да си говорим истината. Говорих с доста хора и това мнение преобладава”, заяви Вуцов пред “Диема”.

“Мисля, че в първенството Левски ще намира по-добър облик. Вярвам, че Стоянович е добър и тимът ще бъде по-подреден и по-организиран в атака и защита. Искам само да попитам къде са младите? Кой юноша е изиграл три поредни мача като титуляр? При положение, че отвсякъде се парадира и се говори, че всички отбори от школата ни са първи в класиранията. След като са лидери, значи там са най-добрите играчи сред децата.”

“Мисля, че ЦСКА са много близо до Лудогорец. “Орлите” дадоха шанс да се говори, че не са в добро състояние, в последните есенни мачове определено не се представяше добре. Те се сърдят, като им го кажеш, но този път сами си го признаха”, обобщи синът на легендата Иван Вуцов.
Левски стартира в неделя с домакинство на новака Монтана.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading