> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски взима швейцарски защитник


0
0
478

Левски опитва да вземе швейцарския защитник Драган Михайлович. В момента футболистът носи екипа на кипърския АПОЕЛ Никозия, а преговорите вече са стартирали, информира кипърското издание goal.philenews.com. 29-годишният десен бек е роден в Петрово, Босна и Херцеговина.
Михайлович е част от кипърския тим от 2019 г., но през последните шест месеца не е играл. Той е готов да напусне клуба, ако получи подходящо предложение. Тук идва и шансът за Левски, който се нуждае от подкрепление в отбра.

През кариерата си 177-сантиметровият бек е бил част от школата на Парма, но няма мачове за мъжкия тим на италианския клуб. Освен за АПОЕЛ, Михайлович е играл още за Белинзона, Киасо и Лугано. Има мачове за националните отбори на Швейцария до 19 и до 20 г.

В същото време проблемите на левскаря Андриан Краев продължават. Братът на национала Божидар Краев ще трябва да се оперира. Медикаментозното лечение не дава нужния резултат и младокът, който бе привлечен след старта на първенството от Хебър, ще легне под ножа.
Врачанинът има контузия в аддукторите още от ноември насам. Той пропусна зимната подготовка на “сините”, включително и лагера в хърватския курорт Умаг, като остана да се възстановява в София.

Снимка fclugano.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments