> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благо: Левски го очакват добри дни, ЦСКА сбърка със Соу


0
0
507

Бившият национал на България Благой Георгиев коментира всички актуални теми около българския футбол. Ето какво каза той пред “Спортал”:

Според мен или Лудогорец, или ЦСКА ще е шампион. Тунчев е бил много време с Акрапович и явно се е научил. Той е добро момче и явно бързо се учи. ЦСКА сбърка, че продаде Али Соу. Той беше ключов футболист за отбора. Когато имаш амбиции, трябва да се стремиш да запазиш състава си. Нека повече български и млади специалисти да навлизат в нашия футбол. Мога само да пожелая успех на Димитър Бербатов като треньор. Не всеки добър футболист става добър треньор. Да се надяваме, че той ще го опровергае.

С Ясен Петров съм играл малко в Славия. Само хубави думи мога да кажа за Яската. Нека не слуша другите и да гледа своя си път. И аз не знам защо нашето поколение не извади максимума от себе си. Не искам да коментирам мнението на Йордан Лечков. Ако аз съм ръководител, никога няма да обвинявам футболистите. Винаги ще опитвам да им дам съвет. Всеки може да ти говори, да те ругае и обижда. Ако подадеш ръка, мисля, че ще е много по-добре. Аз бих реагирал така. Не може само с млади играчи. Трябва да има и опитни, които да дават съвети. Гръбнакът трябва да е от опитни и покрай тях да редиш млади. Според мен трябва да играят най-добрите. Не виждам кой дава път на млади.

Сигурен съм, че в Левски ще дойдат добри дни. Познавам Наско Сираков и той никога няма да остави каруцата си в калта. Левски е отборът на народа и ще се намери кой да му помогне. Аз бих помогнал на всеки български клуб, без значение кой е.

За Вардар нещата бяха сигурни на 99%. В последните секунди станаха едни неща, които не искам да коментирам. Всичко беше договорено, но не се получи. Вардар е отборът на Македония и постоянно е в Лига Европа. Нищо не се знае и не трябва да затваряш вратата. Винаги са били коректни към мен, както и аз към тях. Идеята за закупуването на клуба дойде от наши общи приятели. Спонтанно стана. Аз щях да управлявам клуба. Щях да съм човекът, който дърпа конците. Имахме доста солидна фирма зад нас, но не се получи. Финансово всичко щеше да е окей. Има време за всичко.

Президент на БФС трябва да е човек, който да е обичан от хората. Трябва да има солиден гръб. Най-вече да има обичта на хората. Не съм се замислял дали има такава фигура. Трябва внимателно да се избира. Постоянно говорим какво трябва да се промени и никой не прави нищо. Най-важни са децата. Вече имаме школи, терени и условия. Трябват специалисти, които да знаят как да изграждат тези деца. Според мен такива нямаме. И в Русия имаше намаляване на броя на чужденците. До такъв успех не доведе. Ти ако си добър, няма значение колко чужденци има. Има отбори, които взимат чужденци на килограм и после се чудят какво да ги правят. Ако имаш таланти и не ги налагаш, това е грях”, каза той.

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments