> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бивш шеф на ЦСКА: Али Соу може да се озове в Лудогорец


0
0
366

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев скандализира и обяви, че Али Соу изненадващо може да се озове от Ростов в Лудогорец. Гамбиецът беше пратен под наем в руския от “Армията” за 500 000 евро, като договорът му е до края на сезона. В него има заложена откупна опция за 3 млн. Майкъла обаче смята, че може да бъде приложена схемата с други бивши играчи на ЦСКА Антон Недялков и Кирил Десподов.

Феновете са прави за Али Соу, аз също не бих го дал. С него можем да станем шампиони, да играем Шампионска лига, където се печелят много пари. Но пък, ако наистина дават 3,5 – 4 милиона, всеки ще го продаде… Аз се притеснявам да не видя Али Соу в Разград. Те взимат добри футболисти”, коментира Илиев в предаването “Игра в центъра” на “Палмс Бет”. Той дори допусна, че и отдаденият под наем в Болоня Валентин Антов може да премине в Лудогорец.

Именно раздялата със Соу провокира фенската организация “Офендърс” да разкритикува Гриша Ганчев, който на свой ред обяви, че напуска клуба, заедно с другия основен акционер Юлиян Инджов.

Никой не е чул лично от Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, че се отказват от ЦСКА. Те са вложили толкова пари и изведнъж да се откажат заради въпроси от някакви фенове. Възможно е да има политически натиск. В България всичко е възможно. Сега обявяват премии по 10 000 лева на играч, ако бият Лудогорец, това са 200-250 хиляди. Дали човек, който иска да се откаже, ще извади такива пари?! Всички искаме Гриша Ганчев и Юлиан Инджов да останат. Мисля, че до една година ще направят перфектно управление. За мен това е най-добрият вариант в момента, но това не означава, че другите нямат право на мнение. ЦСКА си има добро управление. Това си идва от Ловеч, от Литекс. Те си имат начин на работа. Те не могат да допуснат след толкова години работа да допуснат някой да им се бърка, да знаят какво правят… За мен най-доброто за ЦСКА в момента е двамата да останат или да прехвърлят на синовете си, а те да си седят отзад на спокойствие“, допълни Илиев.

“Пламен Марков каза, че е възможно обединение с ЦСКА 1948, след това е получил обаждане затова заяви, че не е казал такова нещо. Ама защо да не е възможно? Купува Найденов (б.ред. – основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов) акциите и може да си прави каквото си иска с отбора. ЦСКА 194″ никога няма да се бори за шампион, а за четвърто-шесто място. Докато в ЦСКА е друго. Обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948 за мен никога не може да стане… Не може да имаме две ЦСКА. Това е несериозно. Все едно да има два Левски, но това са го допуснали от футболния съюз. Гриша Ганчев трябваше да дойде преди фалита, те направиха най-добрата детско-юношеска школа в Литекс. Тогава го очакваме всички да дойде в ЦСКА”, обясни още Георги Илиев.

Снимка: bnr.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments