> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов съветва Тотнъм да се насочи към Купата на лигата


35 0

Приоритет №1 за Тотнъм до края на сезона трябва да е спечелването на трофей, който вее 13 години убягва на лондончани. Това смята бившият нападател на “шпорите” Димитър Бербатов. Лондоначни вече се класираха на финала за Купата на лигата, турнирът носи името “Карабао Къп”. За трофея Тотнъм ще намиращия се в невероятна форма Манчестър Сити. Преди дни отборът на Жозе Моуриньо отпадна от битката за ФА Къп, а следващата седмица подновява и участието си в Лига Европа. Междувременно лондончани продължават и битката за топ 4 в Премиър лийг.

В момента мисля, че Тотнъм се нуждае най-много от трофей. През този сезон имат страхотната възможност да направят това, след като вече се класираха на финала за Купата на лигата. Да, препятствието в лицето на Манчестър Сити е голямо, но това е финал и в един финал никога не знаеш какво може да се случи. Последният път, когато Тотнъм спечели трофей, аз играх и вкарах. Челси бе големият фаворит в този мач, но ние изненадвахме всички. Така че сегашният отбор на Тотнъм има всички шансове. Един трофей ще бъде нещо страхотно за морала на целия състав, а Жозе ще докаже, че където и да отиде, трофеите идват с него. Точно от това имат нужда в момента.

Техният приоритет №1 трябва да бъде спечелването на Купата на лигата, защото от много дълго време имат нужда от такъв трофей. Мисля, че имат и достатъчно качества, за да се класират в топ 4, така че трябва да преследват и това”, коментира Бербатов в ежеседмичния си блог в Betfair.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading