> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Белия: Арда не мисли за класирането


0
0
325

Треньорът на Арда Николай Киров призна, че не мислят за временното класиране. Тимът му излезе трети след 3:2 над Ботев Вр, но специалистът е на мнение, че трудното тепърва предстои.

“Този мач беше едно доказателство, че ако не си по най-добрия начин настроен, няма как да няма проблеми. Когато сме с човек повече, по най-лошия начин изиграхме втората част. Изненада ни и едно странично хвърляне… играхме бавно. Трябваше да се търси трети гол. Върху това трябва да работим, върху задържането на топката. Трябва да се търси игра между линиите”, заяви Киров.

“И това го има. На полувремето коментирахме, че трябва да излезем така все едно резултатът е 0:0 и сме 11 на 11 на терена. Прибързахме. Трябваше да сме спокойни и да играе със самочувствие. Има сериозно неща върху, които трябва да работим”, обясни още той.

“На този етап не мислим за класиране. Първо трябва да си осигурим място в Топ 6. И тогава ще мислим какво ни е положение. Започваме да се готвим за двубоя срещу Славия”, добави Киров.

Колегата му Антони Здравков смята, че една победа ще ги върне в правия път.
“Определено допуснахме 3-4 груби грешки, особено през първата част. И при първия гол и при червения картон. Без никой да ни притеснява губим топката в нашата третина. И при втория гол… Индивидуалните грешки костваха много на отбора.”

Съдията изпревари събитията. Не беше само той. Имаше 2-3 души, които не бяха в кондиция. Не бяха готови от първата минута. Дори като изравнихме… допуснахме от летеж на топката от 40 метра… Аз попитах момчетата – дали на нас ще ни случи да вкараме три гола след грешки на противника”, добави той.

“Играем прилично, в някои моменти от мачовете даже много добре. При нас това е проблем и то сериозен. Липсата на концентрация е нещо много неприятно. Показаха момчетата, че знаят да играят и с 10 души. Вкарахме и два гола. Не искам да влизам в повече подробности, защото не е момента сега”, добави още той.

“При всички положения всяка загуба тежи. За мен отборът има нужното желание, нужните качества. С една победа ще бъде достатъчно да се върнем на нормалния път”, добави треньорът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments