> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович: Проблемите нямат значение, Илиев хвали варненци


50 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от успеха над Черно море с 1:0 в мача от 18-ия кръг на efbet Лига. Босненецът изтъкна, че въпреки продажбите на Вальо Антов и Али Соу, то той вярва, че чрез силен колектив тези липси може да бъдат наваксани.

Успяхме да спечелим със силна мотивация. Знаех, че ще е труден мач, срещу Черно море винаги трудно. През второто полувреме изморихме противника и създадохме повече положения. Вкарахме и красив гол по начин, по който искам да бележим“, започна Акрапович. “Кайседо трябва да свикне с нашия стил. Той се раздава на 100% винаги в тренировки, въпреки че все още не е на 100% във физическо отношение.”

Държах да има концентрация и ни изолирах от външни събития. Държа да продължим по същия начин по отношение на концентрацията. Винаги е трудно, когато има проблеми извън терена. Казах на играчите, че не е наша работа това, което се случва извън терена и че сме длъжни да се борим за клуба и името на ЦСКА“.

„Разчитам винаги на колектива. Антов беше страхотен играч, който обаче с известна работа може да бъде заместен от Гълъбов. Същото важи и за Кайседо като заместник на Али Соу. Винаги повтарям, че работата и колектива са в основата на всичко.

Отиваме в Разград за победа. Знаем силните и слабите им страни и целта е да покажем нашите достойнства и да вземем трите точки“, завърши Акрапович.

“ЦСКА отбелязаха, ние не. Според показаното, не заслужавахме да загубим. Първото полувреме бяхме по-добри. Второто ЦСКА изравниха играта. Равностоен мач. Планът ни се получаваше. Затрудниха ни при статичните положения. Съжалявам за играчите, защото изпълниха почти на 100% наставленията. Не можахме да вкараме и затова след гола изгубихме. Имахме преимущество. Това центриране реши мача.”

Имахме достатъчно ситуации, които да завършим. Според това как вървеше мачът, бях принуден да изкарам основни хора да не бъдат изгонени, защото почти при всеки фаул се вдигаше картон. Тези, които влязоха си свършиха работата. Неприятни ситуации, влизане отзад. 50 нарушения… много лесно се свирят. В някои фази играчите се възползват и си търсят елементарно фауловете”, обяви наставникът на морето Илиан Илиев.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading