> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Няма да пускат чуждестранни зрители на Олимпиадата в Токио


0
0
331

Япония е решила да не приема чуждестранни зрители за Олимпийските игри в Токио поради опасения, свързани с това, че те могат да донесат повишение в броя на случаите на коронавирус.
Kyodo News заяви, че правителството е заключило, че „не е възможно“ да позволи на феновете от чужбина да посетят Игрите, които вече бяха отложени с година поради пандемията. Това се случи поради „опасения сред японското общество относно коронавируса и факта, че повече заразни варианти са били открити в много страни“, казаха от Kyodo, цитирайки анонимни ръководни лица.

Всекидневникът Asahi Shimbun писа, че Международният олимпийски комитет (МОК) е помолил Япония да направи изключение за чуждестранни гости, свързани със спонсори, и че правителството обмисля тази молба. Независимо от ръста на нови случаи тази зима, Япония има сравнително малък брой заразени като цяло, с около 8300 жертви. Страната избегна налагането на пълен локдаун, но столицата продължава да бъде под извънредно положение, което изисква ранното затваряне на барове и ресторанти.

Организаторите на Токио 2020 подчертаха, че безопасността на зрителите “ще бъде основен приоритет” на Олимпиадата, която трябва да стартира на 23 юли. Около 900 000 билети са продадени на територията на Япония. Организаторите на Игрите вече споделиха, че обмислят да обявят официално решението си относно чуждестранните фенове този месец – вероятно преди началото на щафетното предаване на олимпийския огън на 25 март.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments