> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антон Зингаревич – собственик на Ботев Пд


0
0
62

Антон Зингаревич вече официално е собственик на Ботев Пд. Информацията потвърди изпълнителният директор Даниел Сереидо. Сделката за мажоритарния пакет дялове в акционерното дружество бе прехвърленo на руския бизнесмен днес. Предстои вписване в Търговския регистър, което би трябвало да стане до края на седмицата.

“Ако трябва да ме поздравявате, по-добре го направете в края на седмицата. Предстои вписване в Търговския регистър. Нещата ще се случат до края на седмицата. Тогава предвиждаме друга пресконференция, на която да коментираме всичко около този договор”, коментира Сереидо.

Малко след 12 часа днес в офисите в Коматево пристигнаха пълномощникът на Зингаревич адвокат Слави Микински, председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински и адвокатът на Сдружението Тихомир Стойчев.
Всички необходими документи бяха готови през уикенда и днес бяха подписани официално. Предстои официализирането на новия борд на директорите, който ще се състои от трима души- Това са Микински, Даниел Сереидо и самият Антон Зингаревич.

Снимка: zvezda-fc.ru

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x