> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Раздадоха заплати в Левски


0
0
90

На „Георги Аспарухов“ са успели да успокоят играчите, които продължават да се готвят с първия отбор на Левски, тъй като в четвъртък те са получили по една заплата, съобщава „Мач Телеграф“.
Както е известно, собственикът на клуба Наско Сираков обяви, че футболистите са герои и не е имал време да им благодари, след като цяла пролет са защитавали клубните цветове без да получат нищо от другата страна. Именно това стана причина няколко състезатели да не изкарат сезона и да си тръгнат по-рано. На „Герена“ продължават да водят преговори с част от тях. Тома Даске дори бе заплашил да даде „сините“ под съд във ФИФА, ако не получи обезщетението, за което претендира. По-късно обаче защитникът, който бе ползван като халф при „сините“, би отбой.

Според запознати средствата не са дошли от Джоузеф Диксън, чийто първи транш все още се чака. Става въпрос за вноска в размер на 3,5 милиона, която ще позволи на Левски не само да се изчисти с настоящите играчи, но да мисли за нови, както и за завръщането на Станимир Стоилов като треньор, което в сегашната ситуация си остава химера. Възможно е постъпленията да са предварителна вноска на някои от новите партньори на тима, за които Наско Сираков заговори.

Братя Цоневи няма да чакат още дълго на „Герена“. Сираков обяви на няколко пъти, че им е отправил предложение за нови договори. Близнаците обявиха обаче, че все още нямат нищо черно на бяло.
Те започнаха подготовка със „сините“, но отношенията им с клуба приключват в края на месеца. Борислав и Радослав искали да видят дали през това време ще настъпи някаква положителна промяна във финансов аспект. Ако такава не дойде, то най-вероятно ще приемат една от многото оферти, които валят към тях от цялата ни Първа Лига.

Славия не крие апетитите си към талантливите футболисти, но се смята, че най-доброто предложение към тях до този момент е от страна на Арда. Тимът от Кърджали ги изкушава освен с пари и с възможността да участват в Лигата на конференциите, което също не е за подценяване. Именно евротурнирите бяха една от целите, която Левски не успя да изпълни.

Снимка: Левски

Споделете
0
0

Comments