> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодор Янчев: Дълго време се подготвях да бъда треньор


0
1
208

ЦСКА 1948 започна днес зимната си подготовка при сериозен медиен интерес на стадиона в комплекс Царско село. На първо място новото лице е старши треньорът Тодор Янчев, който за сефте път ще бъде първи човек в щаба. Той поема работата от напусналия преди Нова година Любослав Пенев.
Янчев, който е силно свързан със Стойчо Младенов – и по време на кариерата си на футболист, и след това като негов помощник, говори пред журналистите. Той обясни, че от много време е чакал момента, в който ще бъде главен треньор, и потвърди, че ще взима сам решенията си. Но тъй като Младенов е част от клуба, логично беше попитан дали ще се търси неговото мнение.

“Днес започваме с 16 човека. До края на деня пристигат голяма част от чужденците. Има и проблеми и с визите на някои футболисти, като това се отнася за Парвизджон Умарбаев. Той все още не може да извади виза за престой на детето си. Така че до ден-два целият отбор ще бъде окомплектован. Същевременно се водят преговори с 2-3 състезатели. До края на деня или утре ще имаме яснота. Клубът ще ги обяви”, започна Тодор Янчев.

По въпроса с дебюта си като старши треньор, той отговори: “Доволен съм от тази лична стъпка. Мисля, че съм готов за тази крачка, която предприех. Дълго време се готвих за този ход. Мисля, че дойде времето. Кой ще бъде треньор в сянка? Аз ще взимам решенията за спортно-техническата част. Иначе всеки може да си говори каквото си иска. Но аз ще нося отговорност и ще нося отговорност за решенията си. Стойчо Младенов ми е помагал много, но оттук нататък моето име ще говори. Стойчо Младенов е фигура и голям специалист в треньорството. Но пак казвам – каквото имам към него, ще се допитвам. Но самите решения ще бъдат мои и ще си нося отговорност”.

“С какво ще се занимава Стойчо Младенов? Трябва да питате ръководството. Не е моя работа с какво ще се занимава той. Аз имам достатъчно ангажименти с тренировъчния процес. Всеки си има задачи в клуба”.

Поради спецификата на клуба ЦСКА 1948, работещите в него хора не са добре приемани на стадион Българска армия. Янчев беше попитан дали се опасява от посрещане, което няма да кореспондира с дългите години с капитанската лента.

“Всеки има право да взима дадени решения на база своята гледна точка. Аз в момента отварям нова страница в моя живот. Дълго време съм се учил да бъда старши треньор. Взел съм нужните лицензи, завършил съм магистратура. Така че целта ми е да тръгна по пътя на треньорството. И това от днес настъпва. Така че нямам право да избирам нещо спрямо своите лични пристрастия или каквото и да е”, допълни той.

Следващият въпрос беше дали Янчев действително взима решенията за селекцията, тъй като често се случва собственикът на компанията за спортни залози efbet Цветомир Найденов да публикува в социалните мрежи новини преди официалния сайт. Янчев обаче обясни как стоят нещата.

“Към момента аз и ръководството сме запознати с всеки човек, с който се водят преговори. Аз не се занимавам с финансовите неща. Моята работа не е да определям заплатите. Трансферите – да, съгласувани са. Имаме спортен директор. Обсъдили сме на кои постове имаме нужда от нови играчи. Така че е съгласувано с всички.
А защо си е тръгнал предишния треньор? Това са неща, които са били преди мене. Така че най-малко аз мога да отговарям за случилото се тогава”, завърши Янчев.
Снимка: Фейсбук

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx