> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Валентич обвини реферите за загубата от ЦСКА 1948


56 0

Треньорът на Ботев Пд Азрудин Валентич обвини реферите за загубата от ЦСКА 1948 с 1:2 за купата. Босненският специалист смята, че главният рефер Георги Давидов и подопечните му Георги Дойнов и Милен Арабаджиев са били главни действащи лица в мача, а не футболистите.

Гордея се от момчетата. Днес направихме най-добрия мач откакто съм треньор на Ботев. Играхме отличен футбол. Индивидуална грешка доведе до гола в нашата врата. След почивката играхме много добре, но след изравнителното попадение един човек реши да убие темпото. Никога не съм искал да коментирам съдийството, но това, което се случи е срамно. Ние сме дошли да играем футбол, но начинът, по който съдията си свърши работата е срамна. Затова няма новите Стоичков, Балъков, Пенев.

Някой трябва да реагира. Ако искаме да вдигнем нивото на българския футбол, трябва да започнем от качеството на реферите. Днес имаше 120 спирания на играта, как можем да подобрим футбола и интензитета по такъв начин. Хората, които разбират от футбол знаят за какво говоря. Гордея се от отбора си, ще продължим да работим“, каза Валентич.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading