> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Украинец се шегува с бутилките, Роналдо и Погба (видео)


0
0
49

Андрий Ярмоленко стана поредният играч на Евро 2020, който реши да вземе отношение по казуса с бутилките с безалкохолни напитки на спонсора на турнира. Закачките са забавни за феновете в социалните мрежи, но може би това не стои точно така с организаторите.
Футболистът на националния отбор на Украйна се яви на пресконференция, развеселен след гола си и победата с 2:1 над Северна Македония. Той се възползва от светлината на прожекторите, за да се позабавлява.

“Мога ли да направя нещо? Видях Роналдо да прави това. Искам да преместя (бутилките с Coca-Cola – бел. ред.) тук и искам да преместя бирата тук. Coke и Heineken, моля, свържете се с мен“, заяви през усмивка украинецът.
След това 31-годишният футболист избухна в смях преди да върне бутилките обратно в първоначалните им позиции пред него.

Ярмоленко изглежда няма нищо против да рекламира продуктите на спонсорите, които дават милиарди за кампании, популяризиращи продуктите им. Закачката освен към Кристиано Роналдо, който премахна безалкохолната напитка и поиска вода на масата си за пресконференции, е и към Пол Погба. Френският национал е мюсюлманин и отстрани бирата, след като счете, че е нередно да стои пред него. Пенливата течност всъщност беше безалкохолна.

След тях и италианският играч Мануел Локатели премести безалкохолните напитки в сряда като ги замени с вода. Треньорът на Русия Станислав Черчесов обаче реши, че може да отпие от безалкохолното, вместо да го отмества от масата. От УЕФА в последствие напомниха на звездите от Евро 2020, че имат договорни отношения и задължения към спонсорите на надпреварата.

Споделете
0
0

Comments