> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

“Черно тото” и във Втора лига?


0
0
285

Треньорът на Добруджа Атанас Атанасов подаде оставка, като загатна, че причината за това са симулативни игри на част от неговите футболисти в някои от мачовете на отбора. Орела призна, че е наивен, но заяви, че не е глупак. Орела не говори конкретно за последния мач на тима срещу Крумовград, загубен с 0:2, като за него коментира, че не може да обвини футболистите си, че са играли без желание, но намекна, че в някои други мачове това е липсвало. Както е известно, начело на Крумовград от няколко дни в Вили Вуцов, който трябва да вкара тима в елита.

“Това ми беше последният мач с Добруджа. Причините са ясни, няма какво да ги изтъквам. Аз доста време съм във футбола и ако съм наивен, е ясно, но глупак не съм в никакъв случай. Не очаквах, че това ще дойде в този отбор на моята глава. Случи се! Какво да направя? Не съм някакъв разследващ. Има хора, които не са честни! Да не казвам някакви по-силни думи. Това нещо, ако искат да играят голям футбол, няма как да стане”, заяви Атанасов пред радио “Добруджа”.

„Ясно е, че имам част от вината. Моята вина е в това, че съм хипернаивен и имам уникално доверие в тях. Няма как обвиня някой, че в мача с Крумовград не е искал да играе, но не става един да искаш, а друг път да не искаш. Така не се получават нещата и големи футболисти не се става. Не искам да казвам подробности, защото нямам нищо черно на бяло. Красноречиво е, има си данни и неща, които показват това нещо. Има факти, които ме карат да говоря така. За мен честността е на първо място. Когато я няма, няма как да станат нещата. Нямам никакви претенции към ръководството и президента. За тях само адмирации”, допълни специалистът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx