> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сашо Томов се отказа да взима ЦСКА


66 0

Александър Томов набързо се отказа да взима акциите на ЦСКА от Гриша Ганчев. Бившият политик никога не е крил интересите си към клуба, но сега набързо се отрече от думите си. Пред колегите от “Спортал”, той отказа да разкрие повече подробности за проведения разговор между него и Гриша Ганчев.

“Какво точно сме си казали с Гриша Ганчев ли? Не е в мой стил да разказвам частни разговори. ЦСКА си има президент. Дал съм съвет, че по средата на шампионата никой не бива да си тръгва. В момента нямам никакви претенции към акциите на ЦСКА или нещо подобно. Нито съм ги изразявал, нито ги имам”, каза Томов, който е известен с прозвището Лупи.

Аз съм постигнал с ЦСКА всичко – шампион на страната, носител на Суперкупата и в момента съм ангажиран с други неща. Убеден съм, че каквото и да се случи с ЦСКА, най-добре да си остане този собственик, но ако той иска да хвърли акциите, винаги ще се намерят хора за такъв клуб, които ще се постараят да помогнат”, заяви още той. Томов обаче пропусна на припомни, че е главният виновник на фалита на автентичния армейски клуб.

Кадър: БТВ

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading