> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томаш и Бербатов се гласят да спрат Арда


32 0

Наставникът на Етър Александър Томаш и неговият помощник Димитър Бербатов се гласят да накажат силния отбор на Арда. Двата тима излизат днес от 18.15 часа в Кърджали в мач от 25-ия междинен кръг. Преди него “болярите” са 21-и с 21 точки, като са на 2 от последния Ботев Вр, докато Арда е четвърти с 42 т. и е на 2 т. след третия ЦСКА, който приема Монтана утре.

“Изправяме се срещу, може би, най-неподходящия противник. Излизаме срещу силен, вдъхновен, мотивиран и можещ колектив, който е на гребена на вълната. Арда безспорно е един от най-впечатляващите отбори през кампанията. Задачата ни е изключително трудна.

Проблемите пред нас са много – контузени играчи, натрупана умора от факта, че играем през 3 дни. Но няма да се предадем! Искам след края на мача да излезем с високо вдигнати глави. Независимо от резултата, трябва да можем да се погледнем в очите и да кажем: “Дадохме всичко от себе си”. Посланието ми към играчите е: Вярвайте, мечтайте, играйте с главите си и отворете сърцата си! Надявам се хората във Велико Търново да се гордеят с нас.
Дано по-добрият победи и това да е… Етър!”, написа във фейсбук Томаш.
Тимът му реално е на 3 т. от спасението. В момента 10-ата позиция заема Ботев Пд и при два успеха Етър ще запази елитния си статут.

Снимка: Етър

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading