> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тасева и Калейн се целят в медалите на Олимпиадата


0
0
13

Състезателките от националния отбор по художествена гимнастика заминаха днес за Олимпийските игри в Токио. Двете представителки в индивидуалното – европейската сребърна медалистка Боряна Калейн и Катрин Тасева, споделиха, че са подготвени за най-големия спортен форум и нямат търпение.

“Това е едно много дълго чакано състезание и нямаме търпение да започне. Възможен ли е медал – разбира се, всичко е възможно. Състезание е, няма как да предвидим какъв ще е краят. Отиваме там да си свършим работата и да си изиграем съчетанията, както сме ги заложили, а ще видим какво ще се случи”, заяви Калейн на летище София преди заминаването на родните грации за японската столица. С оглед на представянето й, тя реално е с шанс за медал.

“Мисля, че сме готови – достатъчно сме подготвени. Много по-зряло мисля вече. Натрупах много състезания – европейски, световни първенства. Все пак смятам, че това е просто поредното състезание, но ще се борим докрай”, допълни Тасева. За нея това ще е последно състезание в кариерата.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x