> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович не иска левскарите да се величаят


58 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не иска футболистите му да си повдигат настроението с победата над силния отбор на Берое с 3:1 за купата. Словенецът желае играчите му да бъдат на 100% и за шампионата, където “сините” са в серия от две нулеви равенства.

Искахме да покажем друго лице от това, което показахме в неделя. Мисля, че го направихме. Имахме желание, агресия, дисциплина. Найджъл Робърта имаше много добър ден и ни помогна да се класираме за следващия кръг за Купата. Имахме много разговори. Трябва всички да разберат, че Левски е голям клуб и не търпи отношение, като нашето в неделя.

Радвам се, че реагирахме по-добре и в крайна сметка спечелихме много труден и важен мач. На правия път сме. Има обаче много мачове до края, в които трябва да покажем характер и дисциплина на терена. Трябва да се фокусираме и на двата фронта. В първенството не се избегнали опасната зона. Там също ще е много трудно всеки мач. Не можем да си позволим да се концентрираме само в единия турнир. Очаквам срещу Ботев да покажем същото желание и представяне. Те имат добри футболисти и трябва да сме максимално внимателни”, каза Стоянович.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading