> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славиша Стоянович пипна КОВИД-19


73 0

Старши треньорът на представителния отбор на ПФК Левски Славиша Стоянович е с положителен резултат на тест за КОВИД-19 след прибирането си в България, съобщиха от клуба. Специалистът е поставен под карантина съгласно проотивоепидемичните мерки в Република България.

“Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават бързо възстановяване на Славиша Стоянович”, съобщиха от “Герена”.

Вероятно това е причината Левски да се откаже от лагера, предвиден за тази седмица. Желанието беше тимът да е извън София. От “Тодорини кукли” дори бяха направили запитвания за резервации в Правец. Отборът остава в София до мача със Сливнишки герой, който е планиран за събота. Toва ще е втора проверка по време на паузата, след като през уикенца столичани паднаха от устремилия се към Първа лига Локо Сф.

Идеята на Стоянович обаче окончателно в допълнение, защото на “Герена” прецениха, че не си струва да бият път и да правят излишни харчове за 2 дни, ако отпаднат затегнатите мерки заради COVID-19, които бяха въведени до края на март.
В сегашната ситуация пък няма смисъл да се ходи на лагер, защото Стоянович няма право да ползва залите за разбори, а играчите ще се хранят по стаите.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading