> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри Стоилов: Изчистих пет милиона на Левски


0
0
390

Вече бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира скорошното изказване на Константин Папазов по негов адрес. Президентът на баскетболния клуб на “сините” сподели, че заради Стоилов е трябвало да извади крупна сума от собствения си джоб. Става въпрос за малко над 120 000 лв. Стоилов добавя, че с работа и успехи е изчистил 4-5 милиона.

“На Тити нямам какво да му казвам. Аз говоря с действията си, както се прави! Така изчистих 4-5 милиона – с работа и успехи. Всичко друго са интриги, от които никой няма нужда.
Със Сираков сме в перфектни отношения. Не ме изненадва това, че е говорил с добро за мен. Аз винаги бих направил същото. Отново казвам – в отлични човешки и професионални отношения сме с него и това няма как да се промени”, обяви Стоилов за подкаста “Неформално с Георги Петков”.

“Феновете имат право да симпатизират на когото си искат и да казват каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да изразява гледната си точка.
Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша отново да говоря, но на този етап нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми никога, когато става дума за Левски”, заяви още Стоилов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx