> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков иска 80 000 лв. от Левски заради Краев


0
0
158

Христо Стоичков е подал жалба срещу Левски в Българския футболен съюз, която ще бъде разгледана по-късно днес. Става въпрос за парична компенсация в размер на 40 000 евро, която голмайсторът на Мондиал 1994 търси във връзка с бившия футболист на тима от “Герена” Божидар Краев.

Камата търси тази сума заради двете години, прекарани от врачанина в школата му в Испания. Краев се присъедини към Левски през 2014 година и записа три сезона със “сините”, преди да бъде продаден на датския Мидтиланд през 2017 г. Иначе тази пролет Краев игра за португалския Фамиликао, а от новия сезон се връща в датския клуб.

Паралелно легендата на българския футбол записа специално видео и пожела на българските фенове на играта да се насладят на стартиращото днес UEFA EURO 2020 и да споделят тези моменти с най-близките си.
Здравейте, приятели! В навечерието сме новото Европейско първенство 2020. Пожелавам ви с приятели, семейство да гледате страхотни мачове и да се наслаждавате, защото това прави футбола. Поздрави!“, каза Стоичков във видеото в една от социалните мрежи.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments