> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стенли с поредна атака по БФС


стенли-готова

3
0
188

Стилиян Петров коментира решението да се скрият националите заради протест на феновете. Рекордьорът по мачове в националния отбор излезе с пост във фейсбук, в който пише, че времето на Боби Михайлов начело на БФС е изтекло. Бившият полузащитник е в екипа на Димитър Бербатов, който иска да наследи именно Михайлов в “Бояна”.

“Безстопанствеността и безотговорното отношение към българския футбол и българските фенове, ще бъде преследвано и наказано!
Страхът от провал, е често срещан отговор сред нас, хората и е дълбоко вкоренен в нашата вродена човешка природа.
Един от факторите, допринасящ за страха от провал, е възприемането на провала като постоянно състояние. БФС, е в това състояние и мрачни постижения, от много дълги години. Така че, когато са изправени пред провал и всички казват на някого да се оттегли, това само засилва страха и безпокойството им.

В едно леко заключение – Господа отличници! Примерно, страхът от провал е сложна емоция – тя се повлиява от психологически и обществени фактори. Провалът на тези сладури, се разглежда като лично отражение на тяхната стойност и чест като ръководители. Това, нормално води до негативни последици, карайки хората да се страхуват от осъждане, отхвърляне и пропуснати възможности.
Пропуснати възможности, да работите ЗА българския футбол, Господа отличници! С взетото от вас решение – което се очакваше, но просто изчаквахме да покажете на българската общественост какво представлявате – сега вече, ще изпитате любовта на всички милеещи за футбола хора. Защото ние не сме зависими, давали обещания или играещи във вашите схеми. Ние търсим отговорност! Отговорност, когато националния отбор играе, стадионите да са пълни с фенове, милеещи да подкрепят Българи Юнаци!

Времето ви изтече! Подкрепям, всички законни действия на феновете, като правото на свободно изразяване чрез протест. Спортът е за феновете и без тях, всичко се обезсмисля!”, пише Стенли.

Снимка: Спортал

3
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx