> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Автомобилът на Венци Стефанов нагло се прережда на границата


16
25
282

Венци Стефанов беше хванат да прережда автомобили на граничен пункт Кулата. Шефът на Славия и член на Изпълкома на БФС явно е бързал, за да стартира ваканцията в Гърция. Поради тази причина 70-годишният футболен ръководител и член на Изпълкома на БФС пререди цялата опашка с чакащи автомобили. За случката стана ясно от публикация във фейсбук. Тузарското “Бентли” на Стефанов се наредило до товарните тирове, за да мине по-бързо границата.

А очевидка написа следното: “Ако си с “Бентли” и се казваш В. С., и си собственик на столичен футболен отбор, се редиш при камионите и минаваш за 5 минути. Пожелавам търпение на всички на опашката”. Ясно е и кого визира авторката – босът на Славия Венци Стефанов.
На този етап няма потвърждение, че Стефанов е бил в автомобила, но също така от отбора в столичния квартал “Овча Купел” не са и отрекли, че Стефанов не е бил във возилото, струващо над 100 000 евро.

“Нa грaничния пункт Кулaтa – Прoмaхoн нaпрeжeниeтo и чaкaнeтo в пocлeднo врeмe e нeщo oбичaйнo. Cнимкaтa e кaчeнa oт cвидeтeли нa cлучилoтo ce. Вcички чиннo чaкaт нa oпaшкитe зa лeки aвтoмoбили, дoкaтo тoзи тaрикaт минaвa бързo, бързo прeз гишeтo зa кaмиoни и грaничaритe гo пуcкaт, въпрeки рaздрaзнeниeтo нa ocтaнaлитe хoрa. В кoлaтa e coбcтвeникът нa ФК Cлaвия Вeнциcлaв Cтeфaнoв. Дoкaтo тoвa нeщo e възмoжнo в тaзи кoчинa, никoгa нямa дa ce oпрaвим, кaкъвтo и cмиcъл дa ceди зaд тoвa изрeчeниe”. Това написа във фейсбук гражданинът Иван Иванов.
А неприятната случка даде повод на хиляди българи да надигнат глас в социалните мрежи заради наглите действия на собственика на въпросния скъпарски автомобил.

Споделете
16
25
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x