> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов се подиграва на Бербатов


60 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Димитър Бербатов по негов адрес. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм отговори на Стефанов, че е дал нещо на ЦСКА и Пирин Благоевград – милиони евро за “червените” и стотици хиляди евро за “орлетата” от трансферите му зад граница.

Това момче явно не разбира какво имам предвид. Не става дума за даването от един клуб на друг клуб. Това, че Байер и Тотнъм са дали пари на ЦСКА няма общо. В песента на Емил Димитров се пее да си дал на гладния, става дума за човещина, за доброта. Колко пъти в последните години Бербатов е бил на стадиона в Благоевград? На “Армията” колко пъти е ходил? Лесно е да слизаш от хеликоптера със Стоичков. Лични пари, лични пари – това питам! Какво е дал от своя джоб Митко? Това питам. На кого е помогнал лично като човек? Байер дал на ЦСКА – е, нормално, той от ЦСКА тръгна, остава да го вземат без пари. За човещината питам, ама явно той не го разбира. Първите седем годинки си казват думата…”, обяви пред Спортал Стефанов.

Прочетох и написаното от Порточанов… Боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже…. Искам да го посъветвам да отиде на лекар и да се прегледа. Нищо чудно да кара някоя инфекция. За какъв Костинброд говори? Какво намеква? Смях! Ичо, иди на лекар! Явно имаш и проблеми с паметта, едни хора от Изпълкома си споменал, други – не. Нещо се е объркал явно. Думи нямам, ха-ха. Порточанов…”, каза още босът на най-стария столичен клуб.

“До господата в оставка (да ама май не) в ИК на БФС. До Вас г-н Касабов (нали уж сте юрист) престанете да заблуждавате обществеността, че след 25 юни 2021 година през февруари 2022 година трябва да има пак конгрес. Това не е вярно, защото президентът си е подал оставката, който е предложил останалите 14 души (както е по устав член 39, т. 2) да включително и двете лиги също могат да правят предложения, но винаги конгресът избира за членове на ИК на БФС лицата предложени от избрания президент. Така е и правилно, той си избира екипа, той носи отговорността. Никъде в устава и в закона за лицата с нестопанска цел не се предвижда довършване на мандата, а и от член 22 от устава на УЕФА е видно, че не може има довършване на мандат, когато премиерът подава оставка, пада цялото правителство. Да разбираме ли, че не подаването на оставка от господата Домусчиев, Р. Вълков, Д. Лечков, Е. Костадинов, М. Касабов, Д. Аргиров, М. Станев, П. Рейзи и В. Стефанов вие желаете грозни и неприятни сцени като тези в Костинброд!? Бъдете здрави и разумни“, каза снощи Порточанов.

Снимка: БГНЕС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading