> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спортисти готвят в помощ на хора с наднормено тегло


0
0
394

Едни от най-добрите спортисти на България, завоювали европейски, световни и олимпийски отличия, се впуснаха в ново предизвикателство – шампионски рецепти за здравословно хранене. В кухнята на Шеф Андре Токев влязоха футболистите на ЦСКА Иван Турицов и Димитър Евтимов, лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков и боксьорката Станимира Петрова.

Те бяха първите, които споделиха своите здравословни формули за успех под вещия поглед на един от най-добрите и обичани шеф готвачи у нас. А след тях, през април, в кухнята предстои да влязат още шест от спортните любимци на България. Кулинарното приключение на водещите ни спортисти и млади надежди е част от дейностите по проекта на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“.

Снимките на кулинарното шоу започнаха и много скоро видеокадрите ще са достъпни на официалната фейсбук страница на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“. Нещо повече! Полезните и здравословни рецепти на спортните шампиони ще бъдат събрани в книга, а снимките на ястията ще са реализирани от популярния в цял свят фотограф Радослав Първанов.

Важно е да се отбележи, че кулинарната инициатива и книгата се осъществяват с подкрепата на Шеф Андре Токев и One Shot – напитка, създадена по негова рецепта, чиято основна цел е да дава енергия на спортуващи хора и професионални спортисти, които имат нуждата от чист натурален продукт, който да спомогне тяхната подготовка. Напитката не съдържа никакви консерванти, само естествени съставки като джинджифил, мед, лимон, вода и нищо друго.

Шампионите в кухнята на Шеф Андре Токев ще покажат, че за постигането на необходимите резултати, човешкото тяло се нуждае от силна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на успеха – правилното и балансирано хранене.

Вярваме, че младите хора на България са разумни, отговорни и активни, а кулинарните тайни на българските състезатели са предпоставка за нови спортни и здравословни успехи“, споделят от асоциация „Докосни дъгата“ по повод иновативното си начинание.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments