> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цецо Соколов е с разкъсан мускул


0
0
53

Капитанът на мъжкия национален отбор Цветан Соколов е с разкъсан преден зъбчат мускул. Това показа прегледът на ядрено-магнитен резонанс, който състезателят направи веднага след завръщането си в България. Диагоналът получи травмата по време на двубоя с Канада от Волейболната лига на нациите в Римини (Италия). Соколов изпитваше затруднения дори при вдигането на дясната си ръка и въпреки физиотерапията и упражненията, които прави, не успя да се възстанови за последните срещи с Полша, Бразилия и Нидерландия.
Звездата на “Динамо” (Москва) ще се възстановява около 20 дни и се очаква да бъде готов за подготвителния лагер предиEвропейското първенство.

В състава за предстоящия кръг с Аржентина, Сърбия и Русия ще се завърнат Мартин Атанасов и Стефан Чавдаров. Атанасов не игра в последните два турнира заради травма на пръст, която получи на тренировка. Имаше съмнение за фрактура, но прегледът на скенер показа, че няма счупване. Чавдаров пък изкълчи глезен непосредствено преди мача с Полша и пропусна и трите срещи. Той обаче тренира вчера и от медицинския щаб се надяват днес да бъде в 14-те за двубоя с Аржентина. Мачът е от 14.00 часа българско време.

Снимка: БФВолейбол

Споделете
0
0

Comments