> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

“София оупън” ще е с фенове въпреки забраната


0
0
76

Организаторите на тенис турнира “София оупън” правят всичко възможно да бъде допусната публика по трибуните на “Арена Армеец”. Както е известно, според новите противоепидемични мерки в страната залите са затворени за фенове. От тенис турнира обаче се надяват за надпреварата да бъде направено изключение, както бе и миналата година.

“Уважаеми фенове, скъпи приятели на тениса,
От името на “София оупън” ви информираме, че от дълго време правим всичко по силите си да имате възможност да гледате на живо звездите на световния тенис, които ще играят в “Арена Армеец” в шестото издание на турнира от 26 септември до 3 октомври.

Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример – за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. Поведение, което вие вече демонстрирахте по време на “София оупън” 2020, следвайки стриктно действащите разпоредби в страната и строгите изисквания на ATP. Вие наистина бяхте публика за пример – и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво на “София оупън” 2021, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание. Да имате шанса да покажете подкрепата си на страхотните тенисисти, които също истински се радват да играят пред вас и нееднократно са споделяли прекрасните си впечатления от публиката в България.

За да сме напълно откровени с вас, ви споделяме, че ние сме напълно подготвени за изпълнението на всички задължителни мерки. Готови сме също така отдавна и за пускането в продажба на билети за “София оупън” 2021 при изпълнение на всички условия.

Наистина вярваме, че публиката за пример ще има възможността да бъде част от събитие за пример, превръщайки се отново в страхотна реклама за България по целия свят!”

Снимка: БФТенис

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия


0
Оставете Вашия коментарx
()
x