> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков: На 100% стоя зад Николай Костов


Наско Сираков, Левски

0
0
98

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира актуалната ситуация при „сините“ в спортно-технически план. Сираков обяви, че стои зад старши треньора Николай Костов, като коментира и договорите на Андриан Краев и Жереми Петрис.

„На живот и смърт е участието на Левски в Европа всяка година. Поне в съзнателния ми живот това е задължителна цел. В този случай още повече. Там се участва, когато го заслужиш на терена. Ние ще направим всичко възможно през пролетта да изглеждаме по такъв начин, че да заслужим участието си в Европа“, заяви Сираков.

„Миналото лято Манчестър Сити станаха европейски шампиони и Гюндоган си тръгна без пари. Това е футболист за 150 милиона евро. Не е нищо ново под футболното слънце. Случва се във всеки един отбор. Анди Краев и Петрис имат договори за още 6 месеца. Не се знае какво ще се случи. Те трябва да си заслужат мястото в Левски. Ако треньорът прецени, може да ги използва“, продължи той.

„Защо ми задавате въпроса за треньора? Трябваше преди една година да ми го задавате. Не ми е минавало през главата да сменям Николай Костов. Резултатите са по-добри от миналата година. На 100% стоя зад Николай Костов, както стоях зад Станимир Стоилов. Той е и ще бъде треньор на Левски“, категоричен бе Наско Сираков.

„Такава цел не съм поставял (б.р. – титла). Борето (б.р. – Даниел Боримиров) я постави. За мен беше очакван спадът в резултатите, не в играта. В 90% от мачовете, които не спечелихме, трябваше да спечелим с оглед показаното на терена. Безобразно ни бяха отрязани главите в определени мачове. Получиха се немалък брой непредвидени контузии на водещите ни играчи. Ние нямаме тази възможност като Лудогорец и ЦСКА да разполагаме с 25 почти равностойни футболисти. Играем с много по-малко хора. Всяка една контузия или наказание на основен футболист се отразява на представянето на отбора.“

„Борето е прав, че сме най-младият отбор. Очаква се, когато напрежението натисне футболистите това да им се отразява. Не мога да съм недоволен от желанието и представянето им в повечето мачове, които не спечелихме. Ще има входящи трансфери, а и постовете, на които на първо време търси играчи, са постовете на Анди Краев и Петрис. Търсим и на други постове. Някъде сме намерили“, каза още Наско Сираков.

Той допълни, че членовете на Сдружението „Левски на левскарите“ вредят на клуба, но е готов да разговаря с тях. Сираков сподели също така, че е възможно да има разговори с Васил Божков и не е ничие поставено лице.

„Абсолютно нищо не променя. Лицата са едни и същи“, сподели Наско Сираков относно прехвърляне на акциите на Тръст „Синя България“ към Сдружение „Левски на левскарите“.

„Аз мисля, че цифрите, които бяха изнесени, отговориха на въпросите. Не съм отказал с никого среща на каквато и да е тема, стига да е полезна и да е добра за Левски. Винаги съм отворен за разговори. На някои от феновете трябва да им кажа, че много по-лесно с мен се говори с добро. С лошо трудно ще постигнат нещо. Не ми доказват нищо. Те вредят на Левски, но аз съм готов да разговарям с всеки на всяка тема“, продължи той относно Сдружението.

„Няма ли сме разговор досега, готов съм да разговарям с всеки. Ако става въпрос за обида, имам 1000 причини и повече да съм обиден от тях. Въпреки всичко съм готов на разговор. Поканих ги юни и не дойдоха. Да се опитват да ме притискат, да ме рекетират за акциите – няма да стане. Да се знае. За разговори съм отворен 24/7“, каза още Сираков.

„Всичко е възможно за Божков. Чувам как едва ли не, че съм поставено лице на Божков, на Бойко Борисов. Да кажа, че Наско Сираков не е бил зависим от никого през целия си живот. Единствено съм зависим от семейството си и от никого друг. Вие ме познавате достатъчно добре. Как си представяте да съм поставено лице? Мен 12 години ме държаха извън Левски точно заради това. Не мога да бъда контролирам. Известен съм, че правя това, което е добро за Левски. Васил Божков не съм го чувал повече от две години. Има доста проблеми на главата си, че да се срещам с него. Аз с него се познавам от повече от 30 години. В момента, в който се наложи от името на Левски да говоря, ще проведа с него 100, ако трябва“, сподели още собственикът на Левски.

„Много вреди разделението на Левски. Това е най-болната тема в клуба. Не мога да променя мисленето на тези момчета. Там повечето е на лична основа между мен и ръководителя им и смятам, че ще си карат по този начин. Не виждам как подписката може да ме притесни. Още преди две години и половина, когато започнахме да работим за Сдружението и те споменаваха цифри, които ако бъдат постигнати, ще им бъдат прехвърлени акциите. Те са изключително далеч от цифрите. Подписката е още един придатък на противопоставяне между феновете.“

„Никога в живота си не съм се молил на никого да се обажда на който и да е за мен. Пепи Димитров е завършен лъжец. Не го бях чувал повече от три месеца. Той ми обясняваше как Станимир Стоилов не може да е треньор, а спортен директор. В момента, в който отборът постигне неговото ниво да стане треньор. Завършен лъжец! Хората ме познават. Ще ме е срам да се обаждам на някого да агитира за мен. Не разбирам така живота си. Не го приемам. Това е огромна лъжа. Същият човек ме убеждаваше, че до една седмица ще съберем 50 хиляди члена. Нормално ли ви се струва на вас? Казах му, че не е добре.“

„Нямам я рецептата. Ако я имам, ще я кажа. Мисля, че всичко може да се случи на базата на разговори, на отстъпки в името на най-голямата цел Левски да е добре. Аз съм готов на всякакви разговори. Дали ще ми харесват, или не, няма значение. Не съм готов на ултиматуми и на рекет“, заяви още Наско Сираков.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx