> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков е потресен от рокадите в Левски


0
0
936

Наско Сираков ще даде пресконференция на “Герена”. Собственикът на Левски говори по актуалните теми и призна, че е потресен от рокадите. Той първо уволни изпълнителния директор Иво Ивков, след което треньорът Мъри Стоилов напусна.

“Случиха се непредвидени събития в клуба. Станимир Стоилов абсолютно неочаквано напусна преди най-важната фаза на първенството и мача с ЦСКА. С него напусна целият му екипи и шефът на ДЮШ. Голям удар и в най-лошите си мисли не съм си мислил, че това може да се случи. Треньор на Левски до края на сезона ще бъде Елин Топузаков. Последно говорихме над един час в понеделник. Предложих му, че в УС ще вкараме човек от феновете. Той ме пита подигравателно човек от сини сърца ще вкараш ли? Аз му казах, че ще е от сдружението”, започна Сираков.

“За Иво Ивков. Не може човек да е изпълнителен директор да се държи арогантно с хората, които спасиха клуба. Всичко, което имаме в момента, нямаше да се случи, ако не беше генералният спонсор. Абсолютно неприемливо е да ограничаваш да има някакъв контрол от тяхна страна. Освен това и арогантното отношение и към мен. Дори е имало момент, в който Стоилов го е пращал да ми се извини. Не мога да държа в Надзорния съвет хора, които блокират работата на клуба. Ако Мъри иска да се върне, вратата е отворена за него. Ако иска още утре да води тренировката. С него проблеми лични нямам. Няма едно решение, което да са взели и ние с генералният спонсор да сме бламирали. Каквото искат, сме го изпълнили. Имало е и решения, които са взимали без да са консултирали с мен”, обяви още Сираков.

“Предложих на Тодор Симов да остане като шеф на школата. Той каза, че се вижда като старши треньор. Разговарях и с Телкийски, но не пожелаха да останат. Аз лично смятам, че съм направил всичко за Мъри. Не може да се настройваш срещу генералния спонсор, след като не са се намесили в нито едно решение, и да пришиваш Даниел Боримиров към тях е несериозно. Ще ме питате и за 10-те процента. Ако някой ми дава от въздуха 20 стотинки, а аз трябва да му върна пет, ще го правя винаги за спасяването на Левски. А ако ми дава 20 стотинки и не ми иска нула, ще го направя два пъти”, разясни Сираков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx