> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков ще обединява феновете на Левски чрез сдружение


0
0
636

Наско Сираков и председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров, са учредили дружеството “Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб” на 23 март. На учредителното събрание освен двамата са присъствали Вяра Великова, Борислав Георгиев и Венцислав Димитров, които попадат в Управителния му съвет.
А в Устава на това ново сдружение е записано, че основните му цели са да обедини привържениците на Левски и да подпомага клуба в изплащането на задълженията му към НАП.

Освен това е заложена подкрепа и финансиране при нужда от развитие на спортно-техническата, маркетинговата и административната дейност на клуба.
Любопитното в случая е, че само преди около година, Наско Сираков бе един от инициаторите на учредяването на “Левски на Левскарите” и дори се превърна в негов член №1.
Вчера обаче той заклейми това сдружение и го нарече провал. Причината е, че от сдружението поискаха той да депозира акциите си в клуба, но Сираков категорично отказа да го направи.

Замисълът на “Левски на Левскарите” бе да обедини всички фенове на клуба, които един ден да получат мажоритарния пакет акции и да назначава президенти, които оперативно да управляват Левски, за да се избегне станалия популярен като “модел бащица” начин на управление.

В Устава на сдружението е записано, че основните цели на сдружението са да обедини привърженици на „Професионален Футболен Клуб Левски“, да подпомага „Професионален Футболен Клуб Левски“ в изплащането на задълженията му към Национална Агенция за приходите, Да подкрепя и финансира при нужда „Професионален Футболен Клуб Левски“ във връзка с развитието на спортно-техническата, маркетинговата и административната дейност на спортния клуб, както и да участва като акционер в него като закупи акции, съгласно решение на управителния орган и да създава нови възможности и търговски партньорства за своите членове.

Средствата за постигане на поставените цели, записани в документа, са: “Популяризира дейността си чрез разпространение на рекламни и прес съобщения в подходящи информационните канали; 2. Набира нови членове чрез конкретно организирани кампании, лични контакти и препоръки от членовете си; 3. Организира събития за членовете на сдружението, видни обществени личности и представители на бизнес средите.”

Очевиден обаче е разривът между Сираков и огромна част от организираните фенове на Левски, а напускането на Станимир Стоилов все повече задълбочи този скандал.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx