> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков поде кампанията “Левски на левскарите”


0
0
259

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков поде кампанията “Левски на левскарите”. Това стана по време на поднасяне на цветя на Могилката до 22-ро училище в София, където преди 108 години е дадено началото на „синята“ идея. По този начин Левски отбеляза своята 108-годишнина.
На събитието присъстваха треньорът Мъри Стоилов и изпълнителният директор Иво Ивков. Към тях се присъединиха Кирил Ивков, Иван Баждеков, Йончо Арсов и др.

“Тук група ентусиасти създават най-великия клуб в България и не са предполагали какво ще представлява след години Левски. Честит празник на всички левскари. Използвам случая да стартирам кампанията “Левски на левскарите” с няколко думи. С най-чисти чувства и умисли влязох в това сдружение. В един момент Левски трябва да стане собственост на левскарите. От тази трибуна искам да кажа, че у всеки един от вас трябва да отпаднат съмнения за задкулисие, уговорки и измами. Това с вас не може да се случи. Колкото повече хора от вас влязат в това сдружение, толкова по-добре ще бъде. Ако на някой му минава през главата, че може по някакъв нередовен начин да придобие акции на Левски, значи не ме познава. Очаква ни по-добра година със сигурност”, каза Наско Сираков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx