> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков избяга от представянето на Джоузеф Диксън


0
0
121 0

Собственикът на Левски Наско Сираков избяга от пресконференцията, която трябваше да даде със считания за потенциален бъдещ такъв Джоузеф Диксън. На стадион “Георги Аспарухов” британецът застана сам пред медиите.

“Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков няма да присъства, тъй като интересът към г-н Диксън е особено голям. Това е по желание на г-н Диксън и е съгласувано с г-н Наско Сираков”, стана ясно преди началото на пресконференцията.

“Знам, че има особен интерес към ситуацията. Мисля, че най-добре да се справим със ситуацията е да отговаря на всички ваши въпрос на тази пресконференция”, обяви той.
“От около шест месеца водим преговори. Идеята е, че това е най-голямата спортна марка в България. Тъжната истина е, че за много отбори в Източна Европа и за някои в Западна, този модел не е устойчив”, обясни Диксън.

“Идеята е да инвестираме значителни средства не само в нов стадион, а в търговски център. Причината за това е, че гледаме в тази инвестиция като дългосрочна. Идеята е този клуб сам да се издържа.
Идеята е да се изкарват средства независимо от собственика. Мисля, че това е добър проект. Не представлявам никого”, обясни още Диксън.

“Предвид пазарната ситуация в страната, за да може клубът да се самозидържа. Американските финансови институции няма да дадат 250 милиона долара току-така без да са сигурни за човека и без да са сигурни в инвестицията, която ще се прави”, сподели той.

“Вече съм представил необходимата банкова документация, за да се предвижим напред. Причината да получа такава доза финансиране, са редиците успешни проекти в САЩ, които съм реализирал. Акциите ще бъдат на името на българско дружество, което ще бъде контролирано от американско дружество, което е моя собственост и се контролира от мен”, каза Диксън.

0
0