> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Световен шампион идва на България – Италия


41 0

Даниеле де Роси стана част от треньорския щаб на националния тим на Италия малко преди световната квалификация с България. Новината бе съобщена от официалния сайт на местната федерация. Легендата на Рома веднага ще се присъедини към селекционера Роберто Манчини и новите си колеги на базата в Коверчано.

Много съм горд да започна нова кариера в националния отбор. Благодаря на президента на федерацията и селекционера Роберто Манчини за възможността, която ми дават. Ще бъде вълнуващо да се завърна на Коверчано. Това е все едно да се прибера у дома, където ще срещна много бивши колеги и приятели. Нямам търпение да започна”, каза Де Роси пред сайта на италианската федерация. Той е световен шампион през 2006 г. Той изигра 117 мача за националния отбор, вкара 21 гола и даде 5 асистенции.

Доволен съм, че Даниеле се присъединява към нашата група. Сигурен съм, че той ще помогне много за развитието на момчетата. Надявам се този опит да му бъде полезен за в бъдеще”, пък заяви националният селекционер Роберто Манчини.
Световната квалификация между България и Италия е на 28 март на Националния стадион “Васил Левски”.

Снимка: ИФФ

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading