> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Селекционерът на Турция: Разкриха ни, положението е тежко


0
0
58

Селекционерът на Турция Шенол Гюнеш призна, че не е очаквал тимът му да стартира с две загуби на Евро 2020. Южните ни съседи паднаха и от Уелс (0:2), а на старта бяха набити от Италия с 0:3. Той призна, че са започнали шампионата с големия очаквания – разбирайте – поне 1/4-финал, но турците набързо бяха разкрити.

“Нямаме точки в два мача. Това не е добър резултат за нас. Дойдохме на турнира с големи мечти. Започнахме лошо във втория мач. Уелсците играха добре и бяха много ефективни, особено добре се включи техният централен нападател, а и отличната игра на двете им крила. Сега те имат много добри шансове да излязат от групата”, сподели Гюнеш.

“Мисля, че след като резултатът стана 1:0, ние намерихме нашето темпо и изравнихме играта. Неочакваният гол обаче оказа отрицателно въздействие върху отбора. И все пак създадохме доста като брой добри шансове, но не успяхме да изравним”, продължи наставникът на турците.

А колегата му Робърт Пейдж отличи нападателите си в мача с Турция.
“Гордея се с момчетата. Искаше ни се да създадем много положения и се радвам, че го направихме. Въпреки че не успяхме да вкараме голяма част от тях, няма как да се оплаквам от момчетата. С момчета като Дан Джеймс, Аарън Рамзи, Гарет Бейл и Кийфър Муур винаги ще бъдеш заплаха за съперника”, заяви Пейдж.

“Не искам да прозвучи неуважително, но Турция е съвсем различен съперник от Швейцария. Знаехме точно какво ще искат да направят, а и вторият мач винаги е по-лесен от първия. В него просто не искаш да паднеш. Вместо това, сега сме с четири точки и това е чудесно. Трябва да внимаваме много в мача срещу Италия. Ще изберем състав, който ще може да им се противопостави”, доволен е наставникът на “драконите”.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments