> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сектор Г за Конгреса: Време е за промяна


0
0
210

Привържениците на ЦСКА от Трибуна “Сектор Г” излязоха с позиция относно предстоящия в петък конгрес на Българския футболен съюз.

“Червените” фенове поискаха прозрачност, честност  и допускане на медиите до събитието, на което ще бъде избран нов президент на БФС.

“Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.
През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес  – установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както “го правят в белите държави”! Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел “Маринела”. Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!
Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.
Умната. 
Време за промяна!”, написаха от Трибуна “Сектор Г” във Фейсбук.

снимка: Facebook

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx