> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Концесията на “Герена” бави сделката за Левски


0
0
727

Левски се намира на подпис разстояние от решителна сделка. Всичко около взимането на клуба от “Спорт Републик” вече е уточнено и двете страни са си стиснали ръцете. Преговори се водят от доста време. Остава един детайл.
В случая става въпрос за концесията на стадион “Георги Аспарухов”, пише “България днес”. Тя трябва да бъде подписана от министъра на младежта и спорта Весела Лечева. Това ще се случи до няколко дни, надяват се на “Герена”. Така ще бъде изпълнено и последното изискване на бъдещите собственици на Левски.

“Сините” ще получат спортния комплекс за 35-годишна безплатна концесия с предвидена възможност за удължаване. Срещу това поемат ангажимент за построяването на три нови трибуни с козирки и довършване на сектор А. Има вариант и за бутане на централната трибуна и изграждане на изцяло нов стадион. Освен това клубът трябва да построи нов паркинг и да разшири съществуващия. Всичко това трябва да се случи до 2031 година.

Концесията на “Герена” вече е залегнала в Плана за действие за държавните концесии в периода 2021-2027 година. Остава само подпис от страна на министъра. Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, вече се е срещал с Лечева и е получил уверение, че това ще се случи в най-кратки срокове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx