> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Американка съди Роналдо за 65 млн. евро


26 0

Катрин Майорга съди голямата звезда на футбола Кристиано Роналдо за 65 млн. евро. Американката заведе съдебния иск, защото претендира за обезщетение.
Преди години Майорга обвини португалеца в изнасилване, като всичко се случило се през 2009-а в хотел в Лас Вегас.
Стряскащата сума се равнява на две годишни заплати на Роналдо в Ювентус след данъците. Според италианските медии, искът е разделен детайлно по следния начин:

  • 20 милиона за причинените психически травми в годините от случая досега
  • 20 милиона за моралните и психически такива, които предстоят и занапред, и с които Майорга трябва да живее
  • 20 милиона допълнителни нанесени вреди.

Не се уточнява за какво са другите пет милиона евро, но вероятно – както тълкуват медиите, те ще са огромни хонорари на екипа от юристи, който би постигнал такава финансова “победа” в полза на Катрин.

Адвокатите на Майорга са предоставили списък от цели 60 свидетели, които искат да дадат показанията си пред съда. Роналдо, разбира се, категорично отрича обвиненията.

Случаят изплува пред широката общественост преди 3 години, когато германското издание “Der Spiegel” публикува в детайли, че разследването в Лас Вегас отново е открито. То е било затворено тихо преди 12 години след извънсъдебно споразумение, по което Роналдо е платил 375 хиляди долара на Майорга.
Тогава тя е искала 900 000 долара, но екипът около Кристиано е свалил сумата почти три пъти.
Развитието тепърва предстои, след като през февруари Майорга е отказала предложение за извънсъдебно споразумение за неуточнена тогава сума.

Снимка: Сън

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading