> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Руснак върна Русия и Беларус в бокса


0
0
76

Управляваната от руския спортен функционер Умар Кремльов международна боксова асоциация (IBA) отмени забраната за участие в състезания на спортисти от Русия и Беларус. С пълно единодушие Бордът на директорите отмени предишното си решение, а новото влиза в сила с незабавен ефект.

“IBA силно вярва, че политиката не бива да има никакво влияние в спорта. Затова всички спортисти трябва да получават еднакви условия”, се казва в официалното изявление на световния аматьорски бокс, чийто президент е Кремльов.

Според новото решение техническите лица и съдиите от двете държави, които бяха санкционирани заради руската военна инвазия в Украйна, също ще могат да възобновят дейността си в международните боксови турнири.

“Уважавайки своята собствена автономия като международна спортна федерация, IBA трябва да остане политически неутрална и независима. IBA призовава за мир и остава миротворец във всеки конфликт. Освен това IBA има задължението да осигури равно третиране на спортистите и официалните лица, независимо от тяхната националност и местожителство”, добавят още от боксовата асоциация. Боксът попадна сред санкциите заради войната, която води Русия в Украйна.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx