> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Руски консорциум ще налива пари в Левски


28 0

Мощната фирма е същата, която чрез Благой Георгиев искаше да закупи „Вардар“ (Скопие) преди година, пише „България Днес“. Сега бившият национал е направил връзката между клуба и спонсорите. Именно това е големият инвеститор, за който собственикът на „Левски“ Наско Сираков призна в навечерието на Великден.

Според някои информации от македонската преса консорциумът е от Чечня, но потвърждение за това все още няма. За участие на хора от републиката би спомогнал фактът, че Георгиев игра в местния „Терек“ (Грозни). Там той бе любимец лично на Рамзан Кадиров, който го засипваше с дарове. Кой точно е консорциумът, доведен от бившия национал на „Герена“, трябва да се разбере в близките дни.

Очаква се и реакцията на феновете след официалното му обявяване от страна на Сираков. Според нея ще се реши и дали ще бъде подписан контракт с инвеститорите, въпреки че „Левски“ изпитва належаща нужда от средства. През тази седмица по всяка вероятност ще бъде обявен и още един спонсорски договор.

Според информации от „сините“ среди вариантите за него са два – или отново става дума за руска компания, или е такава насочена към „Левски“ от бившия собственик на клуба Спас Русев. Още с постъпването на първите пари в касата ще започнат належащите плащания на „Герена“.
Футболистите, треньорите и служителите не са взимали пари от началото на годината, има и дългове към бивши играчи, както и към клубове.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading