> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Осъдиха голям бразилски футболист за изнасилване


0
0
286

Големият бразилския футболист Робиньо е изправен пред девет години зад решетките в италиански затвор. Смятаният за бъдещата голяма звезда на световния футбол, е виновен по дело за изнасилване. Това реши Апелативният съд в Милано, който потвърди присъдата на бившия бразилски национал, по делото за изнасилване на албанско момиче. Случаят е от 2013-а, докато Робиньо бе играч на Милан. Тогава той и още петима негови приятели са насилили въпросното момиче.
Макар обвиняемите да твърдят, че всичко е било по взаимно съгласие, съдът потвърди 9-годишните им присъди.
Робиньо ще обжалва присъдата си пред Върховния съд в Италия, но според местните медии, шансовете за различно решение са почти нулеви.

Първоначалната присъда на съда в Милано бе обявена още през 2017-а, но с различни обжалвания и процедури, тя още не е в сила, като в този период Робиньо продължаваше да играе футбол на професионално ниво.

Върховният съд в Италия обаче е последната надежда за бившия играч на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити. Ако той потвърди присъдата, то записалият 100 мача за Бразилия играч, ще прекара следващите 9 години от живота си зад решетките. Това обаче ще се случи ако той стъпи в Италия. Бразилия няма договор с Италия да екстрадира осъдени на Ботуша. Така Робиньо ще подмине ударите на закона.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments