> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Робърта: Не беше лесно да напусна Левски


50 0

Найджъл Робърта призна, че му е било изключително трудно да напусне Левски. Нападателят подписа предварителен договор с Ди Си Юнайтед и ако премине успешно медицинските изследвания, ще се присъедини към новия си отбор. Всичко обаче ще е формално, защото “лалето” е в невероятна форма.

“Готов съм за ново преживяване. За мен не беше лесно да взема това решение, но в крайна сметка, трябва да взимаме решения в живота ни и всяко начало има своя край. Аз се наслаждавах на всеки един момент в Левски и града. Искам да благодаря на феновете на клуба и на всички, които се грижеха за мен.
Един път левскар, завинаги левскар! Само Левски!”, написа Робърта.

В същото време журналистът от “The Athletic” Пабло Иглесиас Маурер коментира трансфера на Робърта. Именно той първи разкри за интерес на американския клуб към нидерландеца, а сега направи и любопитно разкритие за сделката.
“Робърта бе в полезрението на Ди Си Юнайтед от известно време. До голяма степен даде съгласието си за трансфер, след като интересът на американския клуб охладня, разкриха мои източници. Националът на Кюрасао вкара седем гола в последните си 5 мача, включително и хеттрик преди няколко седмици”,написа в инстаграм Маурер.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading