> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дамбраускас: Време е хората в Разград да се гордеят


0
0
365

Треньорът на Лудогорец Витаускас Дамбраускас бе много щастлив след победата на неговия отбор на Лудогорец с 3:1, която гарантира десетата поредна титла за разградчани. Литовецът заяви, че постигнатото далеч не е било лесно и че пред отборът му няма място за отпускане въпреки триумфа.

“Искам да поздравя всички хора, които работиха за този успех. Може би отстрани изглежда лесно, защото е за десети път, но не е така. Искам да поздравя футболистите си и всички хора, които работиха неуморно за това. Както и хората в по-високите позиции. Най-важните хора, за които играем, са феновете в Разград. Те могат да си тръгнат и да държат главите си гордо вдигнати.
Не мога да кажа, че е лесно, защото това е първа титла за мен в България. Не мога да сравнявам титлите с тези в Литва. Няма първенство, в което не се нуждаеш от победи във всеки мач. Имахме тежки моменти, но намерихме верния път. Мисля, че заслужаваме тази титла.
Казах на Доминик Янков, че ще вкара гола, който ще донесе шампионската титла. Хора като него сънуват тези мачове и мечтаят за тези титли. Той изпълни своята мечта. Това ще го прави много пъти в своята кариера. Специален талант е и всичко е в неговите ръце. Той и Кешеру направиха разликата, влизайки от пейката. Но тук не говорим за 11 играча или 14, а за 25 през целия сезон. Всички помагат на колегите си да са по-добри на терена”, каза Дамбраускас.

ВАР не е новост за мен. Година работих в Хърватия със системата. Всичко е нормално, вкарахме гол, който беше отменен и после зачетен. Видяха, че има дузпа за Берое и я отсъдиха. Макар че не харесвам ВАР много, защото отнема емоцията, той е тук за да реши тези ситуации. Искаме да имаме ДНК на победители. Трябва да спечелим всички оставащи мачове и няма място за отпускане”, допълни той.

Снимка: Лудогорец

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments