> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Заплахи за живота на Илиана Раева, тя пише до институциите


0
0
364

Съпругата на Наско Сираков – Илиана Раева, се обърна за помощ към институциите в България. Причината е пост на един от тарторите на Сектор “Б” Любомир Костадинов-Младежа минути след мача на Левски с Шкупи, спечелен от “сините” с 2:0.
Шефката на художествената гимнастика отправи обръщение към президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание и вътрешния и спортния министри, прокуратурата и цялата общественост. В края на публикацията си Раева иронично поздрави бившия треньор на Левски Станимир Стоилов за избора му.

“До Президента на РБългария, г-н Румен Радев
До председателя на НС, г-н Росен Желязков
До министър председателя на Р България, г-н Николай Денков
До министъра на МВР, г-н Калин Стоянов
До мимистъра на ММС, доц. д-р Димитър Илиев
До Прокуратурата на Р България
До председателите на всички политически партии
До всички медии в страната
До всички Левскари
До цялата българска общественост

Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за съдействие и помощ.
Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към съпруга ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи “СМЪРТ ЗА РАЕВ”. В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя:
“И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ”

Лицето Любомир Костадинов, наричан Младежът, системно обижда, унижава семейството ни. По незнайни причини има претенции към ПФК “Левски”. Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на “Левски” явно е отключило неконтролируеми емоции и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това вече е много сериозно.

Няма да обяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да правим и даваме на България и на ПФК “Левски”. Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни възможности като много българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме силно България и с огромна любов двамата работим успешно за имиджа и пред света.

Аз все още вярвам в институциите на страната си. И няма да спра да вярвам. Във всяка цивилизована, правова, европейска държава, този човек вече щеше да е задържан, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със смърт. Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на на този… не знам как точно да го определя. Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и искам да попитам:

Кой дава увереност на този човек безнаказано и уверено да малтретира семейството ми?
Кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва СЪС СМЪРТ семейството ми?
Какво е вършил този човек ( трудно произнасям тази дума за него), за което не е бил наказван според Закона, за да си позволи да заплашва семейството ми със смърт?
Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава вяра да дерибейства безнаказано?
Уважаеми дами господа!

Моля за вашата помощ и адекватни реакции за случилото се.

Този човек няма място не само на стадиона, той няма място по улиците. Той е заплаха за живота на семейството ми, а може би и на други, за които не знаем. Ако институциите не ни помогнат, ви уверявам, че като гражданка на Обединена Европа ще поискам публична помощ от Европейския Парламент и институции. Аз вярвам, че българските институции ще направят необходимото. Моля, не убивайте надеждите ми, защото със сигурност много хора ще припознаят своето мислене и чувства чрез това мое обръщение.

Бих искала да благодаря за абсолютната подкрепа на левскарската общност към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша подкрепа му дава безгранични сили и вяра да продължи Мисията за спасяване на любимия си “Левски” Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и заедно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му помагат безрезервно всеки ден ще успее!

Отворете снимката и прочетете и коментарите под нея.

P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти…
Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ!”.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx