> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Британец печели надпреварата за Ман Юнайтед


0
0
206

Милиардерът сър Джим Ратклиф, който е известен като най-богатият британец, скоро ще се сдобие с контролния пакет акции на Манчестър Юнайтед. Това твърди в днешния си брой вестник “Сън”.

Настоящите собственици на “червените дяволи” – семейство Грейзър, са предпочели неговата оферта, вместо на бившия катарски банкер Шейх Ясим Бин Хамад Ал Тани. Преди няколко месеца американската фамилия обяви, че продава клуба. Исканата от тях цена бе 6 милиарда паунда.
Офертата на Ратклиф била в размер на 5 милиарда паунда, предава още английският таблоид. А Грейзър били склонни да я приемат, въпреки по-малката сума.

Смята се, че офертата на Ратклиф е структурирана по такъв начин, че Глейзър ще останат в клуба, макар и в много по-малък и не толкова влиятелен статут, какъвто имат в момента.
Въпреки това в скорошна информация на Sky Sports се посочва, че присъствието на американците в клуба ще бъде прекратено до 2026 г. поради клауза, включена в офертата на Ратклиф. Тя включва “опции за продажба и обратно изкупуване, които ще бъдат упражнени през 2026 г.”.

Семейство Глейзър придоби Юнайтед за 750 милиона паунда през 2005 година. След противоречивото си управление американските бизнесмени обявиха, че търсят “стратегически алтернативи”, които биха могли да включват продажба.

Снимка: В. “Сън”

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx