> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И президентът Румен Радев поздрави Боби Михайлов


0
0
225

Президентът на България Румен Радев също поздрави председателя на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по случай 60-годишния му юбилей. Същото по-рано сториха именно от БФС, както и ПФЛ, от Левски. На този етап други клубове се въздържат да подравят шефа на футбола у нас.

„Уважаеми господин Михайлов,
Приемете моите сърдечни поздрави и благопожелания по повод Вашата 60-годишнина!
Вярвам, че днес с удовлетворение можете да погледнете назад към своята успешна футболна кариера, наредила Ви сред най-успешните вратари в историята на българския футбол.

Влиянието върху играта и спокойствието, което внасяхте в редиците на отбора, беше незаменимо, а докосването и елегантността, с която топката застиваше в ръцете Ви, носеха наслада за милионите привърженици на футболната игра. Незабравими са моментите с националната фланелка, с която поставихте България завинаги на картата на световния футбол.

Вярвам, че като ръководител на българския футбол ще изпълнявате с достойнство ангажимента си за повишаване на авторитета и качеството на обичания спорт и ще преследвате каузи, които мотивират и насърчават младото поколение да го практикуват.

Желая Ви крепко здраве, щастие и вдъхновение!

Честит рожден ден!

Румен Радев“, се казва в писмото на държавния глава.

От Българската професионална футболна лига също поздравиха Борислав Михайлов. Президентът на БПФЛ Атанас Караиванов и ръководството на сдружението му честитиха празника с пожелание за здраве, късмет и нови успехи.

„ПФК Левски поздравява Борислав Михайлов с празника и му пожелава крепко здраве и щастие“, написаха от лагера на „сините“.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx