> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пускат 10 хиляди зрители на финала за Купата на България


0
0
313

От ПФЛ обмислят да пуснат поне 10 000 зрители на Националния стадион за финала за Купата на България на 19 май между ЦСКА и Арда, пише “Тема Спорт”. За целта обаче е необходимо държавните власти в лицето на здравното министерство да позволят завръщането на публика на трибуните. Както е известно, от 27 октомври колективните и индивидуалните спортни мероприятия със състезателен характер на закрито и открито се провеждат без публика.

На този етап все още няма яснота за евентуалното завръщане на публиката в спортните зали и на стадионите.
“Когато има нещо ново относно промяна на противоепидемичните мерки ще бъдете информирани“, заяви министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.
Той намекна, че има вероятност да бъде увеличен процента на присъствие в театрите от 25% на 50%, но не коментира ситуацията със спортните събития. Очаква се до дни да има заседание на Министерски съвет и е много вероятно на него да се обсъжда ситуацията.
През седмицата министър-председателят в оставка Бойко Борисов заяви, че трябва да се мисли върху връщането на хората по стадионите за плейофите от първенството.

Евентуалната бройка от 10 хиляди фенове на практика представлява по-малко от 30% от капацитета на “Васил Левски”, като последният “отворен” двубой на съоръжението беше именно с участието на “червените”: ЦСКА – ЧФР Клуж на 22 октомври в Лига Европа.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments